Garázdák rendőrkézen

Ajtót rugdaló hajléktalan, vandál bulizó fiatal és egy felbőszült egykori élettárs okozott gondot a rend őreinek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kiabálásra és dörömbölésre riadtak pénteken a szombathelyi Zanati 1. szám alatt tartózkodók. Mint kiderült  egy hajléktalan hangoskodott és a bejárati ajtót rugdalta. A kihívott rendőr előállította a duhajt, aki közel 10 ezer forintos kárt okozott a rongálással.

Celldömölkön egy egykori élettárs miatt kellett rendőrt hívni, mivel a férfi volt kedvese lakása előtt ordítozott, mivel a nő nem engedte be. Az erősen ittas férfi ezen annyira felbőszült, hogy a lépcsőház bejárati ajtajának 180x70 cm nagyságú üvegét betörte, majd egyszerűen elment. A  járőr nem sokkal később elfogta  a férfit, ám  ittassága miatt nem jóideig nem tudták kihallgatni sem.

Egy szombathelyi diszkó alkalmazottja telefonon tett bejelentést, hogy a diszkó előtt  található telefonfülke üvegét valaki hangosan ordítozva, szitkozódva berúgta.  A fiatalt, aki rongálásával 10 ezer forint kárt okozott, kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!