Teremtornára utazik a Haladás - íme a keret

Szombaton Tatabányán, rangos teremtornán lép pályára a Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A zöld-fehérek jó eredmény reményében, erős kerettel utaznak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nemzetközi labdarúgótornával ünnepli 100. születésnapját a tatabányai labdarúgás - melyen részt vesz a Szombathelyi Haladás együttese is. A jubileumi rendezvénynek a Földi Imre sportcsarnok ad otthont (a létesítmény közvetlenül a stadion mellett található).

Az 5+1 fős csapatok 2x13 perces meccseket játszanak, csak a pálya oldalvonala mögött van palánk, a kapuk mögött nincs. A csoportokból az első kettő jut tovább, a folytatásban a másodikok az elsőkkel csapnak össze, a két győztes játssza a döntőt, a két vesztes a bronzmeccset.

A szervezők küldtek belépőjegyeket Szombathelyre is, így a drukkerek a Rohonci úton is hozzájuthatnak a tikettekhez. A torna nem pénzdíjas.

- Felkészülési időszakban vagyunk, így a tornát edzésnek, gyakorlásnak fogjuk fel, ám ez nem azt jelenti, hogy nem akarunk eredményesen futballozni - fogalmazott Róth Antal, a Haladás vezetőedzője.-  Sőt, ha már elfogadtuk a meghívást, akkor igenis szeretnénk bizonyítani, és öregbíteni a szombathelyi futball jó hírnevét. A héten beiktattunk néhány teremedzést, de különösebben nem készültünk igaz, a keret nagy része különböző tornákon végigtermezte a téli holtszezont. Oross Márton kihagyja a tornát, mert a vádlijával bajlódik. A keretünket egyébként kettéosztottam: az egyik fele utazik Tatatbányára, a másik társaság pedig folytatja az edzést az akadémia műfüves pályáján.

 

A Haladás utazó kerete: Rózsa Dániel, Szép Tamás (kapusok), Schimmer Szabolcs, Molnár Balázs, Tóth Péter, Lattenstein Norbert, Skriba Máté, Kovács István, Rajos Gábor, Iszlai Bence, Sipos Norbert, Nagy Gábor, Irhás Ignác, Rácz Ferenc (mezőnyjátékosok).

A teremtorna programja, 10.30.: Orosháza-Haladás. 13.30.: Haladás-Debrecen. 15.30.: Haladás-Dunaszerdahely. 16.30.: A1-B2. 17.00.: B1-A2.. 18.00: bronzmérkőzés. 18.30.: döntő. 19.00.: ünnepélyes eredményhirdetés.

További híreket, érdekességeket a zöld-fehérekkel foglalkozó oldalunkon találnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!