Badárinfluenza - vasúttól a színpadig

Badár Sándor színész, s többek között humorista, lépett fel hétfőn este az egyetemi A clubban. Az érettségitől, a vasúton át, Szőke Andrással a stand up comedy-ig, és egy kalandos síelésig.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Badár Sándor pályájáról sokat olvashatunk különféle honlapokon, de mégis sokkal részletesebb, élethűbb, amikor a művész maga mesél életének meghatározó állomásairól. Hétfőn este az egyetemi A clubban kezdtük meg az életrajzi utazást, első állomása Szentes, időpont: a történelem érettségi. Igaz, hogy Badár Sándor különösebben nem volt jóban a történelemmel, sem a görögökkel, de valahogy csak sikerült átvészelni a 15 perces feleletet, amelyben Szókratész focizott egy magas 'Platón'. Ezt követően tovább utaztunk, következő állomás egy vasútállomásig, ahol 12 évet töltött el Badár, bakterként, majd forgalomirányítóként. Bepillanthattunk pár mondat erejéig a MÁV kultúrkörébe, megismertük bürokráciáját és a léalmából készített körtepálinka történetét.

Vasútról egyből színészet Szőke Andrással, majd egy kis vezetéstechnika, közös sztorik s végül eljutottunk a stand up comedy-ig, Dublintól a céges rendezvényekig, és egy kalandos sítúráig. Kicsit elfáradtunk a végére, kicsit álmosak is lettünk, de egy jót nevettünk Badár Sándorral, aki azt is elárulta, hogy nemsokára debütál Magyarországon az első női stand up comedy-s humorista...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!