Szombaton vetítik a Czukor Show-t a filmszemlén

A 41. Magyar Filmszemle versenyprogramjában február 6-án 17.30-kor kezdődik a Czukor Show című nagyjátékfilm premierje a Palace MOM Park 1-es termében.

MTI/AP

Dömötör Tamás filmjét a fél 6-os premier után február 6-án 22 órakor (1-es terem), aztán 7-én 14.30-kor (4-es terem) is levetítik a Palace MOM Parkban; február 8-án 12.15-kor pedig az Uránia mozi dísztermében láthatja a szemleközönség. A Czukor Show többszörös dráma, amely a színház, a televíziózás és a film eszközeivel teremt új minőséget: egyfelől Füst Milán Boldogtalanok című színdarabjának friss és korszerű adaptációja (ahogy azt a film alapjául is szolgáló szombathelyi Weöres Sándor Színház előadásában láthattuk), másfelől azt is megmutatja, hogy egy családi tragédia miképpen válik árucikké és média-eseménnyé (lásd! a kereskedelmitévés kibeszélő-show-k világa). 

Szereplők: Anger Zsolt, Árpa Attila, Csonka Szilvia, Czukor Balázs, Péter Kata, Simicz Sándor, Vasvári Emese, Szabados Mihály.

Dömötör Tamás Czukor Show-ja a 41. Magyar Filmszemle nagyjátékfilmes szekciójában van versenyben; A sírásóval (Kardos Sándor rendezése), A vágyakozás napjaival (Pacskovszky József), Bibliothéque Pascallal (Hajdu Szabolcs), a Bunkeremberrel (Zsigmond Dezső), a Csiribirivel (Rózsa János), a Halálkeringővel (Köves Krisztián Károly)m, a KiBe Tawaret című filmmel (Molnár György), a Kolorádo Kiddel (Vágvölgyi B. András), a Köntörfalakkal (Dyga Zsombor), a Látogatással (Pejó Róbert), a Poligamy-val (Orosz Dénes), a Presszó 10 évvel (Sas Tamás), a Szélcsenddel (szintén Sas Tamás), a Team Buildinggel (Almási Réka) és a Vespával (Groó Diana mozija).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!