Baloldali randevú a kampányfinis előtt

A parlament elnöke is részt vett azon a találkozón, ahol a választási kampány hajrája előtt a szocialista aktivisták gyűltek egybe.

Angyal László



Szabó Lajos, a  4. számú választókerület  szocialista képviselőjelöltje  a szombati bögötei rendezvényen lapunknak azt  mondta:   a választási  kampány  a finiséhez érkezett, ezért  szükség van az erőgyűjtésre, arra, hogy megosszák az eddig szerzett  tapasztalatokat, felkészüljenek a következő  napokra.

 - Külön öröm,  hogy a rendezvényünket megtisztelte jelenlétével az Országgyűlés elnöke. Katona Béla nem hivatalos  minőségében, mint házelnök,  hanem mint régi barát, és munkatárs  -  akivel végigdolgoztuk az elmúlt éveket  a parlamentben   -   jött el közénk.
A politikus hozzátette: a legfontosabb,  hogy jól érezzük magunkat,  kicsit kikapcsolódjunk abból  a forgatagból, ami a kampány miatt körülvesz bennünket, feltöltődjünk, hogy tudjunk tovább menni az úton.

A kikapcsolódáshoz Patyi Elemér magántava szolgált helyszínül, a vendégeket   bográcsgulyás, sült csülök, a  vegetáriánusokat    vargányás krumplileves várta.   Bemutatták  Szabó Lajos új kampányfilmjét,   majd  a Ság-hegy titkairól a fátylat  Fehér Tamás celli borász lebbentette fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!