Koponyacsonttörést szenvedett a toronyi futballista

A vasárnapi Vép-Torony (2:1) megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés 48. percében a toronyiak játékosa, Bogyai Tibor egy ütközést követően koponyacsonttörést szenvedett.

Gergácz Zoltán

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 18.,  vasárnapi fordulójában igazi presztízsrangadó volt a Vép-Torony találkozó. A két tréner volt csapata ellen meccselt.  A vépiek edzője, Stieber József az elmúlt szezonban  a Torony, míg a toronyi szakvezető,  dr. Zsemberi György a Vép szakvezetője volt.

A végig sportszerű találkozó második félidejében történt egy súlyos sérülés. Bogyai Tibor, a toronyiak 28 éves, Ausztriából visszatért játékosa egy esésnél a fejét a mellette futó vépi játékos térdébe ütötte. Eszméletét veszítette, majd edzője, dr. Zsemberi György segítségével magához tért és a mentők a kórházba szállították, ahol kiderült: a halánték táján koponyacsonttörést szenvedett.

Megműtötték a játékost, jól van, de egy hétig még megfigyelésre a kórházban tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!