Megverte a földrajztanárt a hatodikos tanuló (frissítve - nyírkátai eset)

Kedden délelőtt fél tízkor a debreceni Tégláskertben lévő általános iskolában az egyik 6. osztályos tanulóa megverte a tanárát, majd távozott az iskolából. Nyírkátán egy 28 éves szülő rontott be az iskolába, s pofozta fel gyereke tanító nénijét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kedden délelőtt háromnegyed kilenc körül a Tégláskerti általános iskola egyik 6. osztályában a második tanóra közben az 52 éves földrajztanár az egyik tanulót - minősíthetetlen viselkedése miatt - többször figyelmeztette, majd mikor igazgatóhoz vitelét helyezte kilátásba, a 14 éves lány a pedagógust megdobta a tolltartójával. Ezután odament hozzá és arcon ütötte. Míg az érintett tanár a történteket elmondta az igazgatónak, a diák elment az iskolából -írja a haon.hu.

A debreceni rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény miatt indított nyomozást az ügyben.

Tanárnőt bántalmazott egy dühös szülő Nyírkátán

Tanítási óra közben rontott be a terembe és bántalmazott egy tanárnőt egy feldühödött szülő Nyírkátán kedden; az ügyben a rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak  miatt indított nyomozást - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A 28 éves anya a kihallgatásakor azt vallotta, azért pofozta fel többször is a pedagógust, mert azt hitte, hogy megütötte elsős fiát - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A 36 éves tanárnő a bántalmazástól könnyebb sérüléseket szenvedett - tette hozzá a rendőr százados.
   
Az ügyben eljáró mátészalkai rendőrkapitányság adatai szerint előzőleg annyi történt a nyírkátai általános iskolában, hogy a tízórai szünetben az érintett kisfiút egy másik tanár az ebédlőben hátraküldte a sorban, mert tolakodott. A pedagógusoknak a gyermek pedig azt mondta, hogy egy osztálytársa bántotta - jegyezte meg a szabolcsi rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!