Napi több ezer látogató a szombathelyi autós portálon: egyéves az f1csatorna.hu

Miközben a csapatok sorra foglalják el garázsaikat a bahreini boxutcában és készülődnek az évadnyitóra, az f1csatorna.hu egyéves születésnapját ünnepli. Ugyanis éppen egy esztendeje érhető el a nagyközönség számára Magyarország legújabb on-line F1-es hírportálja.

Kelemen Attila

Célkitűzéseink között kezdetek óta szerepel a sportág eddig ritkán látott oldalának bemutatása, azaz  a híradás mellett  a szórakoztató tartalomközlés. Éppen ezért különösen nagy figyelmet fordítunk az F1 humoros, olykor ironikus oldalának bemutatására  Magyarországon először  képregény formájában. Karikatúráinkon maguk a főszereplők, azaz a pilóták is nagyot derülnek, számtalan esetben megajándékoztuk már a versenyzőket egy bögrére nyomtatott találó képsorral.

Állandó rovataink között nem csupán a jelenkor újdonságairól számolunk be, hanem visszaemlékezünk a sportág régmúlt emlékezetes pillanataira is.

Büszkén mondhatom, az F1 csatorna hamar rendkívül népszerű lett az olvasók körében. Ehhez a tartalom mellett nagyban hozzájárultak többfordulós játékaink is. A tavalyi évadnyitóval egy egész idényen át tartó tippjátékot indítottunk útjára, melyre már a játék kihirdetésekor több százan regisztráltak azért, hogy részesei lehessenek az értékes nyereményekért zajló megmérettetésnek. Minden egyes forduló során értékes ajándékkal jutalmaztuk a legjobban tippelő játékosokat. A játék népszerűsége a látogatottsági adatokból is kimutatható: a 2009-es Magyar Nagydíj hétvégéje alatt 52 ezer egyedi látogatóval és csaknem 200 ezres oldalletöltéssel büszkélkedhettünk. Azóta az oldal regisztráltjainak száma több ezerre nőtt, a látogatottság pedig folyamatosan növekedést mutat.
Olvasóink hűségét újabb nyereményjátékokkal, hazai és külföldi tudósításokkal, illetve az idei szezontól már fórumozási lehetőséggel is megháláljuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!