Baleset a körgyűrűn: kidöntötte a villanyoszlopot a Renault Clio

Villanyoszlopnak hajtott egy Renault Clio a szombathelyi elkerülőn csütörtök délután.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szombathelyi körgyűrű Tesco melletti szakaszán villanyoszlopnak hajtott egy Renault Clio csütörtök délután négy óra körül. A Vépi út felől érkező jármű az enyhe kanyarban letért az úttestről, kiszakította a villanyoszlopot, majd az árokba hajtott.  

Bár a gépkocsi eleje alaposan összetört a balesetben, az elsődleges, a mentőktől kapott információk szerint az autót vezető sofőr könnyű sérülésekkel megúszta a karambolt, amelynek okairól a rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást.

A nyugat.hu szemtanúkra hivatkozva arról számolt be, hogy a kocsi a belső sávból tért le az útról, a sofőr pedig a hátsó ülésre csúszott az ütközés során.

A pénteken kiadott rendőrségi jelentés szerint  a vezető nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A vasszécsenyi fiatalember szemmel láthatóan ittas állapotban volt, ezért vért vettek tőle. A vért vevő orvos mindkét esetben a közepesen ittas rovatot jelölte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!