Megcsúszott a papucsban, három métert zuhant a gépész (frissítve)

A gáztalanító aknájába zuhant egy 38 éves fürdőgépész pénteken reggel a celldömölki Vulkán fürdőben. Mentőhelikopter szállította a Markusovszky kórházba. Úgy tudjuk, a férfi lábai lebénultak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mentőhelikopter szállította a megyei kórházba azt a férfit, aki pénteken reggel szenvedett munkabalesetet a celldömölki Vulkán fürdőben, értesült a vasnepe.hu.

A Vulkán fürdőben pénteken reggel csőtörés volt. A fürdőgépész a gáztalanító ellenőrzése közben zuhant le egy létráról, mintegy három méteres magasságból.

Bakó István, a Vulkán fürdő ügyvezetője megerősítette portálunk információit, s annyit tett még hozzá, hogy kollégájuk az ülepén landolt, ezért bízik benne, hogy sérülései nem súlyosak.

Hafner Miklós, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Vas megyei részlegének igazgatóhelyettese elmondta: a férfi egy létrán mászott le az aknába, amikor megcsúszott és lezuhant. A baleset körülményeit a munkavédelmi felügyelőség munkatársa jelenleg is vizsgálja.

Információink szerint a gépész nem az előírt lábbelit hordta, munka közben a lépcsőn papucsban állva megcsúszott, majd a földre esett. A baleset következtében olyan sérüléseket szenvedett, amelyek miatt meg kellett műteni. Úgy tudjuk, a férfi lábai lebénultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!