Négyes karambol és BMW-baleset egy időben 11-es Huszár úton

Négyes karambol részese volt a 3-as helyijáratos busz, oszlopott mozdított ki a helyéről egy BMW. Pénteken kora délután a 11-es Huszár úton perceken belül két baleset is fogta a forgalmat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Teleki Blanka és a 11-es Huszár út kereszteződésében villanyoszlopnak hajtott egy BMW, mert egy másik autós (aki feltehetően nem vette észre a közeledő autót) kikanyarodott elé - tudtuk meg a helyszínen, ahol hangos szóváltás is kialakult a szlovák rendszámú BMW-t vezető sofőr és barátai, illetve a kikanyarodó autó vezetője közt. A balesetben személyi sérülés nem történt, a BMW eleje tört össze, miután nekiment egy közlekedési táblának s egy villanyoszlopnak.

A BMW balesetét megelőző percekben, nem sokkal arrébb egy négyes karambol történt - egy helyijáratos busz (3-as számú) megállt, hogy leszálhassanak az utasok. A busz mögé érkező Daewoo Nubira lassított, viszont a mögötte haladó Toyota Yaris-os ezt már csak későn vette észre, így nekiment hátulról a Daewoo-nak, azt nekilökte a busz hátuljának.

A Toyotás némileg félrerántotta a kormányt  így autójának hátulja átfordult a szembejövő sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy Volvóval. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!