Rendőrségi busszal ütközött egy autó

Egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérülést szenvedett, amikor személyautó ütközött egy rendőrségi busznak a 471-es főúton, Nyírbátor és Nyírcsászári között péntek éjjel.

MTI

Minderről a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatott szombaton. A rendőrség keresi a baleset után a helyszínt elhagyó kerékpárost.

Az eddigi adatok szerint a személygépkocsi vezetője későn észlelte az úttest szélén kivilágítatlanul haladó, láthatósági mellényt sem viselő kerékpárost, félrekapta a kormányt, és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő rendőrségi csapatszállító busszal - közölte Fülöp Gergely.
   
A százados közlése szerint a személykocsiban megsérült két embert a mentők kórházba szállították. A buszban - a korábbi közléssel ellentétben - csak a sofőr ült, ő nem sérült meg a balesetben.    
A biciklis elhagyta a helyszínt, őt a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelenleg is keresik - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!