Szombathelyre érkeztek a drogmentes maraton futói

Több iskola diákjai sereglettek össze a szombathelyi városháza előtti téren, ahol várták és csatlakoztak A drogmentes Magyarországért Maraton rendezvénysorozathoz.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Rendőrségi felvezetéssel érkeztek a drogmentes maraton futói a szombathelyi városháza előtti térre. Ott már rengeteg kisdiák fogadta a kilencedik alkalommal megrendezett Drogmentes Magyarországért  Maraton résztvevőit, akik Sopron és Zalaegerszeg között ejtették útba Szombathelyt.

A drogprobléma mindannyiunk ügye, ezért kell minél korábban elkezdeni a kábítószer elleni küzdelmet. Mint hallottuk, gyermekeink jövője a tét, mára világossá vált mindenki számára, hogy a drogfogyasztás statisztikája riasztó adatokat tartalmaz, a lesújtó számok növekednek. A városháza előtt összegyűlt diákság köszöntése után rövid tájékoztatás, alkalmi vizsgáztatás következett, amiből kiderült, bizony a diákság tisztában van a kábítószerekkel, de remélhetőleg ezt csupán csak hírből ismerik, és remélhetőleg a sportolókból is álló kampánynak köszönhetően nem is találkoznak a droggal.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!