Távozik Veszprémből Perics és Fazekas?

Fazekas Nándor és Dejen Peric, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának két kapusa elégedetlen jelenlegi helyzetével.

MTI

A kézi.hu értesülése szerint Fazekas a kevés játéklehetőség miatt nem szeretné kitölteni 2012-ig szóló szerződését, és kéri a klubot, hogy állapítson meg egy kivásárlási árat. Peric ugyanakkor azért érzi magát kényelmetlenül, mert a veszprémi szurkolók gyakran a másik hálóőr mellett állnak ki. A 2011-ig élő szerződéssel rendelkező szerb játékos is beszélt a vezetőséggel, és közölte: korábban Veszprémben képzelte el játékos-pályafutása utáni jövőjét kapusedzőként, erre most már semmi esélyt nem lát.

Mocsai Lajos vezetőedző elmondta: továbbra is támogatja, hogy a két kapus együtt dolgozzon. 

"Egyvalami biztos: a leglényegesebb, hogy a kapusok önbizalma, hite, önbecsülése megmaradjon, mert ilyen szempontból messze ez a legnehezebb poszt a kézilabdában. Bízom benne, hogy ez a helyzet megoldódik." - mondta a honlapnak Mocsai.
 
Magyarády Péter, a klub operatív elnöke hangsúlyozta: az egyesület egyik játékostól sem kíván megválni, és ezekben a napokban az ügy megoldásán dolgoznak.

A veszprémiek vasárnap kezdik a Szeged elleni finálésorozatot, majd Fazekasnak a válogatott júniusi, szlovénok elleni vb-selejtezőjén is helyt kell állnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!