Vietnami házaspárt raboltak el Újpesten

A rendőrség egy "ázsiai arcú" férfit és egy egyedileg tuningolt Honda Civic típusú személyautót keres az elrabolt vietnami házaspár ügyében.

MTI

A BRFK pénteken tudatta, hogy a kétgyermekes házaspárt ismeretlenek május 18-án este nyolc óra körül a IV. kerületi Tél utca 40. szám alatti parkolóból vitték el ismeretlen helyre. A járművet, amellyel a házaspár a parkolóba érkezett, a rendőrök megtalálták, a házaspár azonban azóta nem adott életjelet magáról. Jelenlegi tartózkodási helyük nem ismert, feltehetően fogva tartják őket.

A kerületi kapitányság az ügyben személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A rendőrség szombati közlése szerint a nyomozás során olyan információk jutottak a nyomozók birtokába, amelyek alapján sikerült elkészíteni egy olyan személy fantomrajzát, aki összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel. A férfi 165-170 centiméter magas, ázsiai arcú, körülbelül 110 kilogramm súlyú. 

A nyomozás során a rendőrök azt is megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésében feltehetően egy egyedileg tuningolt Honda Civic típusú személygépkocsi is szerepet játszott.

A rendőrség továbbra is azt kéri: aki kedden kora este az említett parkolóban vagy annak közelében tartózkodott, valami gyanúsat látott vagy hallott, esetleg szemtanúja volt az esetnek, illetve érdemleges információval rendelkezik a házaspár jelenlegi tartózkodási helyéről, a fantomképen szereplő férfi személyazonosságáról, a fotón szereplő autóról (mindkettő megtalálható a www.police.hu oldalon), értesítse a rendőrséget.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!