Korolovszky Gáborral megegyezett a Haladás

A hatszoros válogatott Korolovszky Gáborral szóban már megállapodott a Szombathelyi Haladás klubvezetése, így nagy valószínűséggel a Rohonci úton folytatja pályafutását a Ciprusról hazatérő futballista.

Pum András

Úgy fest, megvan a Haladás első új játékosa: az 1979. július 11-én születt Korolovszky Gábor a ciprusi első ligás Aris Limassol együttesétől igazolhat Szombathelyre.

Mint azt Tóth Miklóstól, a Haladás klubigazgatójától megtudtuk, Korolovszky ma, azaz hétfő délután már a zöld-fehérekkel edz és minden bizonnyal aláírja szerződését a hátvédként és középpályásként egyaránt bevethető 186 cm magas játékos. Az még nem dőlt el, hogy kettő vagy három évre ír alá a futballista.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy topligában futballozó együttes érkezhet egy felkészülési-mérkőzés erejéig a Rohonci útra. Nos, mint Tóth Miklós elárulta, tovább folynak a tárgyalások az együttessel, és minden bizonnyal a héten eldől, hogy a csapat valóban összeméri-e erejét Nagy Gáborékkal.

A Haladáshoz kapcsolódó hír, hogy Rajosék kedden este 18 órakor a Rohonci úton az orosz első osztály 14. helyén álló, jelenleg Bükfürdőn edzőtáborozó Kirija Szovaton Szamara együttesét fogadják előkészületi-mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!