Zsírbontás ultrahanggal és rádiófrekvenciával, nem csak nőknek

Ha strandszezon, akkor fogyókúra: sok nő (s férfi) döbben rá a tükör előtt a nyár első napjaiban, bizony a régi bikiniben, sortban már nem fest ugyanúgy. Valamit tenni kell!

zaol.hu

Heti rendszerességgel megismételve, 4-6 alkalom után a bőr kisimul, a káros anyagok távoznak, újra előkerülhetnek a rég látott ruhadarabok a szekrény mélyéről. Már az első kezelés is nagyon hatékony, Andrea szerint előfordult 5 cm-es körfogatcsökkenés is, de általában 1-3 cm fogyást lehet elérni alkalmanként, amely nagyjából fél órán át tart testrészenként. Hat kezelésből álló kúrát ajánlanak vendégeiknek, ami hat hetet jelent, tehát egy augusztusi nyaralásra még van időnk felkészülni. A kúra bármikor megismételhető, amikor arra a vendégnek igénye van.

Mind centiméterben, mind kilogrammban mérhető az eredmény, vendégeik közül volt aki 9 kilót fogyott 13 cm körfogatcsökkenés mellett egy kúra alkalmával, de természetesen az elért eredmények egyénenként változhatnak, hiszen nagyrészt az anyagcserén múlik minden.

Hogy milyen áldozatokkal jár a fogyásnak e módja, illetve hogy kiknek ajánlják a kezelést, arról bővebben a zalaihirlap.hu-n ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!