Halálos baleset az M1-es autópályán

Frontálisan ütközött egy bolgár kamion és egy személyautó szerda hajnalban az M1-es autópályán, Bicske térségében; a személykocsi vezetője a helyszínen meghalt, a kamionos súlyosan sérült.

MTI

Az autópálya 34 és 38 kilométer közötti szakaszán kiépített terelés van. A 37-es kilométernél a Budapest felé tartó személyautó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, s frontálisan ütközött a Győr irányába tartó kamionnal - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az ütközés erejére jellemző, hogy a személykocsi háromnegyed része szinte eltűnt a vashulladékot szállító kamion alatt - tette hozzá R. Szabó Ágnes. 

A személyautót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A kamionos kiesett a járműből, ráborult a vezetőfülke, és összeroncsolta a lábát. A súlyosan sérült sofőrt a mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. 

A balesetet szenvedett gépkocsik a vízelvezető árokban állnak, így azok nem, de a bámészkodók lassítják a forgalmat az érintett útszakaszon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!