Topmodell kerestetik - Elite Model Look casting Szombathelyen

Nemzetközi modellverseny castingját tartották csütörtökön Szombathelyen. A többfordulós verseny győztese a leghíresebb modellek nyomdokaiba léphet.

Garai Antal 'Atom'

Az Elite Model Look az egyetlen, világszintű eseménysorozat, amely az egyik legrangosabb rendezvénye a divatvilágnak. Nem szépségverseny, a hangsúly a magas színvonalon van. A versenyt 40 országban rendezik meg, az elmúlt éveket alapul véve, mintegy 300 ezer jelentkezővel.

Magyarországon 14 városban tartottak/tartanak castingot, Szombathelyen csütörtökön állhattak a lányok a Visage Management gárdája elé, hogy kitöltsék a jelentkezési lapokat, elkészüljön pár fotó róluk, amik alapján a zsűri értesíti az esélyeseket. 173 centiméteres magasság alatt nem nevezhetnek s természetesen a modell egyéb méretein is nagy a hangsúly.

Mintegy 30-40 lány jelent meg a csütörtöki castingon, a Cinema City Savaria Plaza mozijának egyik termében. A szakmai zsűri az összes jelentkezőjéből kiválasztja azt a 12-15 főt, akik megmérkőznek egymással Budapesten, egy divatbemutatóhoz hasonló versenyen.

Országonként egy, maximum két fő juthat tovább a nemzetközi versenyre, amit jellemzően valamilyen egzotikus helyen rendeznek meg. Akik ezen a megmérettetésen jó helyezést érnek el, karrierjük megalapozott, az Elite Model Look olyan modelleket adott már a világnak, mint például Giselle Bündchen, Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista vagy Naomi Campbell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!