Hűtlen kezelés gyanújával nyomoznak a Savaria Nett-Pack és a Főkefe Kft.-nél

Hűtlen kezelés gyanúja miatt indult rendőrségi nyomozás a szombathelyi Savaria Nett-Pack Kft.,, valamint a budapesti Főkefe tevékenységével kapcsolatban.

MTI

Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya névtelen feljelentés alapján indított vizsgálatot, ismeretlen személy ellen, hűtlen kezelés gyanújával.

A szóvivő szerint a feljelentés a szervezet Vas megyei tevékenységével kapcsolatban érkezett. Hozzáfűzte: további részleteket a folyamatban lévő nyomozás érdekei miatt egyelőre nem kívánnak nyilvánosságra hozni.

A Szombathelyen nagy múlttal rendelkező Savaria Nett-Pack Kft.-t 2007-ben olvasztották be a Főkefe Kft.-be, a cég vezetői megszorításokat, a munkaidő csökkentését helyezték kilátásba, ami ellen a dolgozók és az érdekképviselet tiltakoztak.

A nyár elején a dolgozók a tulajdonos nemzeti vagyonkezelőnél megpróbálták elérni, hogy visszakerülhessenek a még létező Savaria Nett-Pack Kft-hez, de nem jártak sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!