Összefogás az árvízkárosultakért: politikus és focista vezényel

Eddig soha nem látott, széles összefogás jött létre civilek, intézmények, az önkormányzat és a vállalkozói szféra részvételével az árvízkárosult régió segítségére. Sportolók, zenészek, táncosok fogtak össze, hogy Sajókeresztúr és Sajóecseg lakosságát támogassák.

Merklin Tímea

Színes programot állítottak össze, amely augusztus 17-én 19.30-kor kezdődik az Aréna Savariában: a Savaria Szimfonikus Zenekar játszik négy rövid darabot  Pankár Tibor, dr. Puskás Tivadar és dr. Ipkovich György vezényletével. Horváth Nóra  lesz a műsorvezető.

A jótékony programhoz csatlakozott a Haladás és a Falco is, a focisták kosarazni fognak, a kosarasok focizni. Politikusok, zenészek és szurkolók vívnak majd körmérkőzéseket. Az öt-öt perces meccsek között táncosok szórakoztatják a közönséget, tudtuk meg  Mérei Tamás  zenekarigazgatótól a tegnapi sajtótájékoztatón.

 Az árvízkárosult régióból érkező tizenöt gyermek lesz Szombathely vendége egy héten keresztül  augusztus 17-től 24-ig  mondta Katona Zoltán a helyi civil összefogás és a vállalkozói szféra képviseletében.

A gyerekek programjába a Savaria Karnevál, így  a zenekar 19-diki karneváli lézershow-s nyitóhangversenye is beletartozik, illetve a 21-én a Zsinagóga Udvaron rendezendő, 14.30-kor kezdődő, különböző táncműfajokat felölelő   táncgála, melynek fő szervezői Szeder Ildikó és Novák Viktória. Ezen  est  bevétele is az árvízkárosultak megsegítésére megy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!