Osztrák BMW-s gázolt halálra egy fiatalt Vonyarcon

Tragikus baleset történt vasárnap hajnalban a 71-es főúton Vonyarcvashegyen. Egy osztrák BMW elgázolt egy 18 éves zalaegerszegi fiút, aki a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.

Vas Népe

Az osztrák állampolgárságú férfi az általa vezetett, BMW 525-essel közlekedett a 71-esen Balatongyörök irányából Gyenesdiás felé, mikor Vonyarcvashegyen a Kossuth Lajos utca és a Petőfi utca kereszteződéséhez érve elütött egy gyalogost. A 18 éves fiú a kijelölt gyalogos átkelőhelyen lépett az úttestre, s a Balaton-part irányából a Petőfi utca felé akart átkelni - írja a zalaihirlap.hu.

A zalaegerszegi fiatalt a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol vasárnap délután elhunyt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes, Salamon Róbert.

A Zalai Hírlap úgy tudja, a fiatal szórakozni indult a Balaton-partra a hétvégén, s a tragédia előtt nem sokkal még egy népszerű szórakozóhelyen bulizott.

A hivatalos sajtóközleményben nem szerepelt az áldozat életkora, de  érdeklődésünkre Salamon Róbert  megerősítette, hogy az elgázolt férfi egy 18 éves fiatalember, aki szeptemberben töltötte volna be a 19-et.

Az elhunyt fiatal nagy focirajongó volt, szinte minden ZTE meccsen ott volt. Barátai, ismerősei az egyik legnagyobb közösségi portálon megtörten búcsúznak tőle videókkal, részvétnyilvánító sorokkal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!