Autós üldözés piros lámpákon át

Több piros lámpán is áthajtott és balesetet okozott Budapesten csütörtökön délután egy 27 éves férfi, aki ellen összesen hat elfogatóparancs volt érvényben.

MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint járőreik a XXI. kerületben, az Ady Endre út és a Táncsics Mihály út kereszteződésében látták, hogy az autós az álló kocsisort megelőzte és a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe.

A rendőrök üldözni kezdték az autóst, de az figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzéseket és tovább menekült. Végül a Völgy utca és a Kölcsey utca kereszteződésében - ahova szintén tiltó jelzés ellenére hajtott be - fogták el, miután összeütközött egy másik autóval.

Ezután a férfi kiugrott az autójából és menekülni kezdett, de a rendőrök elfogták és előállították. A balesetet szenvedett másik autóban két gyermek könnyebben megsérült.

A 27 éves érdi férfi előállítása után kiderült, hogy hat körözés volt ellene érvényben, ebből négyet az érdi rendőrség, kettőt pedig más pest megyei hatóságok adtak ki ellene.

Az MTI információi szerint az autóban egy másik férfi is volt, akinek sikerült elmenekülnie a helyszínről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!