Nyerges vontatónak ütközött a gépkocsi, meghalt a sofőr

Kőszállító autóval ütközött egy személygépkocsi a 11-es főút 34. kilométerénél, Dunabogdány és Tahitótfalu között szerda délelőtt. A balesetben a személyautó sofőrje életét vesztette.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges információk szerint a Tahi felől Szentendre felé, lakott területen kívül haladó személyautó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és ott frontálisan ütközött egy köveket szállító teherautóval.

A karambol során a személygépkocsiba beszorult sofőr meghalt, a kőszállító jármű vezetője viszont nem sérült meg. A műszaki mentés és a helyszínelés - teljes útzár mellett - jelenleg is tart. Mivel nincs mód a terelésre, egy ideig érdemes elkerülni az említett környéket - javasolta a szóvivő. 

Lock Erika, a Pest megyei katasztrófavédelem sajtóreferense az MTI-nek azt mondta, hogy hozzájuk kevéssel délelőtt 11 óra előtt futott be a riasztás. E szerint egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze, a személyautóban meghalt sofőrt a szentendrei tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel próbálják kiszabadítani a roncsok közül. Időközben a helyszínre érkezett egy mentőhelikopter is, ám személyzetének már nem akadt dolga - közölte Lock Erika.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!