Lady Gaga Budapesten vette át három MTV EMA díját

Elképesztő produkciók, fantasztikus ruhák, őrjöngő közönség és zene, zene, zene: ez jellemezte az idei MTV Europe Music Awards díjátadót Madridban. Az este legnagyobb győztese Lady Gaga volt, aki három díjat vihetett haza, méghozzá Budapestről: a popikon a magyar fővárosban adott koncertet a gála alatt, ahonnan az éteren keresztül köszöntötte a spanyol közönséget.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Eva Longoria Madridban, Lady Gaga pedig Budapesten őrjítette meg a közönséget. És hogy mi a közös a két produkcióban? Az MTV Europe Music Awards gála. A vasárnap este megrendezett díjátadón a zenei élet színe-java fellépett és együtt ünnepelte Európa legjobbjait.

A három díjat nyerő rekorder, Lady Gaga Budapesten koncertezett a díjkiosztó show-val egy időben, így Madridból élőben kapcsolták a Papp László Budapest Sportarénát, ahol Gaga - szokásához híven - polgárpukkasztó öltözékben: ezúttal nyers hús helyett egy átlátszó plasztik-ruhában, fehér ragtapasszal mellbimbóján, könnyek között köszönte meg a díjakat, majd azonnal folytatta élő koncertjét. Eva Longoria is figyelt arra, hogy szerepeljen a bulvárlapokban: hol egy szexi fűzőben, hol pedig egy sonkajelmezben konferálta fel a díjátadókat és produkciókat.

 Az este folyamán fellépett Shakira, Rihanna, az életműdíjas Bon Jovi és az előző két év háziasszonya, Katy Perry is. A díjátadók között pedig olyan sztárokat láthattunk, mint Slash, at MTV-n futó őrült sorozat, a Dudesons tagjai vagy Miley Cyrus.

 A 2010-es MTV EMA győztesei:

Legjobb Dal: Lady Gaga – Bad Romance

Legjobb Férfi előadó: Justin Bieber

 Legjobb Élő Előadás: Linkin Park

Legjobb Új Előadó: Ke$ha                                                           

Legjobb Női Előadó: Lady Gaga

Legjobb Rock: Thirty Seconds To Mars

Legjobb Pop: Lady Gaga                                                     

Legjobb Hip Hop: Eminem

Legjobb Alternatív Előadó: Paramore

Legjobb Videó: Katy Perry – California Gurls

Legjobb Push Előadó: Justin Bieber

Legjobb World Stage Előadó: Tokio Hotel

Best European Act: Marco Mengoni - Olaszország

Free Your Mind díj: Shakira

MTV EMA Global Icon: Bon Jovi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!