Olajfolt az úton: több autó ütközött Nagykanizsán

Vélhetően egy olajfolt miatt több gépkocsi is összeütközött, az egyik a járdán át az út menti ház falának is nekicsúszott hétfő délután Nagykanizsa belvárosában. A járművekben ülők közül senki sem sérült meg; a baleset idején a járdán nem volt gyalogos.

MTI

A baleset után a műszaki mentés és az út megtisztításának idejére, csaknem két órára lezárták a Csengery utca Fő út és Zrínyi utca közötti szakaszát. Feltételezések szerint egy autó kiesett olajszűrője miatt kerülhetett olaj az úttestre, és több jármű is megcsúszott rajta.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte: az utcában egy személyautó megállt, és maga elé engedett egy kisteherautót, amely az út melletti parkolósávból akart elindulni. Eközben egy a személygépkocsi mögött érkező autó nekicsúszott az álló járműnek, ezután a kisteherautónak és végül a házfalnak is. 

A nagykanizsai rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit, "tekintettel az úttesten lévő ismeretlen eredetű olajfoltra is" - mondta a sajtóügyeletes.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!