Áttörte a híd korlátját és a patakba zuhant a Toyota pickup

A Gyöngyös-patakba hajtott egy Toyota pickup pénteken reggel Gencsapátiban. Az autó áttörte a híd korlátját és a hídon fennakadva, orral a patakban állt meg.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A pickup Perenye irányából érkezett Gencsapátiban a Béke utcai hídhoz, a csúszós úton a sofőr elvesztette uralmát az autó felett és a híd korlátját áttörve a Gyöngyös-patakba "zuhant".

Az autóban hárman utaztak, a balesetben könnyebben megsérült az autót vezető nő, a műszaki mentés idejére lezárták az utcát. Egy darus autómentő emelte le a hídról a Toyotát, egy másik pedig a part felé vontatva húzta ki a vízből. Ehhez a művelethez a patak mellett lévő fák és bokrok egy részét ki kellett vágni.

A helyszínen többen megjegyezték, hogy vélhetően azért nem következett be nagyobb baj, mert a Toyota elég hosszú, így fenn tudott akadni úgy a hídon (egy vízvezeték-csövön), hogy csak az autó orra volt a vízben.

Ide kattintva megtekinthetik a Tűzoltóság, kiérkezésükkor készített felvételeiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!