Közel teltházas szilveszter a vasi szállodákban

Az idén is sok vendég búcsúztatja az óévet, s köszönti az újévet a vasi szállodákban. Volt ahol csütörtökön már nem volt szabad szoba, míg másutt akadt néhány szabad hely.

Erős D. Zoltán

A sárvári ötcsillagos Spirit Hotelben csütörtökön délelőtt már nem volt szabad szoba szilveszterre. A programszervezők nem csak a szilveszter estéjére koncentráltak.

Csütörtökön este mintegy előszilveszterként Zsédenyi Adrienn műsora szórakoztatta a teltházas szálloda hazai és külföldi vendégekből álló közönséget, akik ezt követően retró diszkóban melegíthettek a mai estére. A csúcspont a gálavacsora lesz, amelyhez a zene és a tánc mellett szórakoztató programok sora kapcsolódik. Lesz szinkronúszó- és szappanbuborék fújó és bűvész-mentalista műsor, jósnő, s kaszinó is.  

A sorozat újév napján Kövi Szabolcs koncertjével és zenés esttel zárul.   

A szombathelyi négycsillagos Park Hotel Pelikánban a délelőtti  információk szerint valamivel kevesebb volt a vendég, mint egy évvel korábban. Reményeik szerint lesznek olyanok, akik kihasználják a last minute lehetőséget, így itt is közel teltházas szilveszter várható. 

A ráhangoló program csütörtökön este a Weöres Sándor Színház régi  táncdalfesztiválokat megidéző Revűziója volt, amit pénteken az élőzenés ünnepi vacsora követ. 

Afrikai hangulatban köszöntik az újesztendőt a bükfürdői Danubius Health Spa Resort vendégei. Tavaly ilyenkor  már nem volt szabad szobájuk.

Csütörtökön délelőtt a 95 százalékos foglaltság mellett még akadt  néhány szabad  hely. Itt is számoltak azokkal, akik az utolsó pillanatb an döntötték el, hogy Bükfürdőn szeretnének szilveszterezni. Csütörtökön a kötélugrók produkciója  után római lakoma részesei  lehettek a vendégek. A szilveszter este afrikai hangulatban telik majd, január elsején pedig bőséges pezsgős reggeli lesz korhelylevessel.

NEM UNATKOZHATNAK A VENDÉGEK

A szállodák kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a szilveszteri vendégeknek. Ezért külön csomagban kínálják ezt az időszakot, s igyekeznek valódi vendégcsalogató programokat kínálni. A vasi  szállodák mostani kínálata alapján elmondhatjuk, valóban nem unatkoznak ezekben a napokban az év végét a hotelekbe töltő vendégek. A  teltházas, illetve az ahhoz közeli töltöttségű szállodák pedig azt mutatják, hogy ezt a törekvést a hazai és a külföldi vendégek is  értékelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!