2011: újabb természeti csapások, szegénység, bizonytalanság jön

Lakatosné Horváth Katalin jósnő szerint nem könnyű év vár ránk. A Bika és a Mérleg jegy szülöttei egy kicsit fellélegezhetnek: a csillagok állása ugyanis nekik kedvez leginkább.

Nagy Ildikó

2011 március 21-én kezdődik a Vénusz éve, addig a Nap évében járunk, mondja lapunk immár állandó szakértője, Lakatosné Horváth Katalin jósnő.
 
- A Vénusz a szépség, a szerelem, a harmónia és a béke szimbóluma - ad okot az optimizmusra mindjárt beszélgetésünk elején Kati. Aztán hamar elszáll a jókedvünk, hiszen kiderül, hogy jövőre sem lesz fenékig tejfel az életünk.
 
- Az első ház - amelyben a Szaturnusz áll - a nép sorsáról árulkodik. Korlátokat, nehézségeket tartogat számunkra az új esztendő, a szegénység és a természeti csapások 2011-ben sem kerülnek el minket  mondja a jósnő. Ami az anyagi javakat illeti, nem csak az ország lesz nehéz helyzetben, ki-ki óvhatja saját vagyonát, a bizonytalanságot pénzügyi helyzetünkben is érzékelni fogjuk.

A kommunikációra, írásra következtetni engedő harmadik házban a Merkur és a Plutó bolygó fog uralkodni, utóbbi okoz majd némi kellemetlenséget, szélsőséges helyzeteket. Egy biztos: mielőtt leírunk vagy kimondunk valamit, alaposan át kell majd gondolnunk: valóban az igazat mondjuk, írjuk-e.

A négyes ház a haza, az otthonunk háza: mindkét helyen harcokra kell számítanunk.

A Halak jegyében járó Jupiter és Uránusz azt súgják, hogy sokan maradnak munka, munkahely nélkül, ám akik megőrzik munkahelyüket, azok sem lesznek elégedettek a fizetésükkel. A halakban járó Jupiter ugyanakkor arra is megtanít majd minket, hogy az anyagi javak gyűjtögetése helyett a belső gazdagodásunkra koncentráljunk.
A nemzedékeket befolyásoló három, lassan járó bolygó - a Jupiter, az Uránusz és a Neptunusz - jegyet vált a következő esztendőben, ez egyúttal azt is jelenti, hogy mindenki életében bekövetkezhetnek nagy változások. A Kos jegyszülöttei anyagi területen érzékelik ezt, és sokan közülük életmódváltásra is kényszerülnek majd.

A szerelem tekintetében a Nyilas, a Vízöntő és a Halak jegyek szülöttei reménykedhetnek, ám nekik is óvakodniuk kell a titkos, nem vállalható viszonyoktól. Ha ezt a csapdát kikerülik, akár házassággal is végződhet tartósnak ígérkező kapcsolatuk.

Végre a Bak és a Szűz jegyek szülöttei is reménykedhetnek a tartós kapcsolatban, ám nem szabad feledniük, hogy ennek érdekében józanul kell dönteniük.

Egy biztos: a következő év a Bika és a Mérleg jegy szülötteinek tartogat igazán kellemes meglepetéseket: ők mind anyagiakban, mind kapcsolatokban gazdagodni fognak.

A jövő firtatása után Kati elmesélte, hogy ilyenkor, év végén sokan kíváncsiak a jövőjükre. Sokat elárul az ország és az emberek helyzetéről, hogy a jósnőhöz fordulók többsége elsősorban arra kíváncsi, hogy megmarad-e vagy lesz-e munkahelye. A második helyen a kapcsolatokra vonatkozó kérdések állnak, és főleg azok kíváncsiak a csillagok üzenetére, akik már régóta keresik a társukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!