Baleset: ketten sérültek a frontális ütközésben

Hétfőn a Vasi-Hegyháton három közlekedési baleset is történt. Az egyik frontális ütközésben Bérbaltavár és Zalabér között ketten megsérültek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy zalaudvarnoki lakos autójával Csehi felől Oszkó irányába közlekedett. Az úton megcsúszott és az út menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. A balesetben a jármű vezetője és utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár kb. 400.000 forint. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

A 74-es számú főúton Vasvár térségében is történt hétfőn baleset. Egy tehergépkocsival közlekedő nagykanizsai lakos az előtte haladó két személygépkocsi előzésébe kezdett. Miután az egyik gépkocsit megelőzte, az előtte autózó vasvári lakos hirtelen balra kanyarodott. A járművek az út menetirány szerinti bal oldalán ütköztek. Az anyagi kár több, mint fél millió forint. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Egy zalaszentgróti lakos személygépkocsijával Bérbaltavár felől Zalabér irányába közlekedett. Személygépkocsijával megcsúszott, áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy csehimindszenti lakos autójával. Az ütközés után a járművek az árokba csapódtak. A balesetben az egyik gépkocsi vezetője és utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár körülbelül 2 millió forint. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Egy jákfai lakos hétfőn személygépkocsijával a 84150-es számú úton közlekedett Sárvár felől Rábapaty irányába. A jobb oldali árokból - feltehetően féktávolságon belül - egy őz ugrott a járműve elé. A gépkocsi vezetője az ütközést már nem tudta elkerülni, az állat a helyszínen elpusztult.

Betörtek a lakásba

Szombathelyen a Vörösmarty utca egyik lakóházában befeszítették az ajtót, a lakásból készpénzt és
arany ékszereket vittek el mintegy 195.000 forint értékben. A rongálással okozott kár pedig 15.000 forintra tehető.

Zaklatták a vásárlókat

Hétfőn délelőtt Körmenden a piacnál lévő parkolóban 5 személy a vásárlókat zaklató módon kínálták a portékáikat, ezt a felszólítás ellenére sem fejezték be. A rendőrök kiérkezése közben a helyszínről gépkocsival távoztak. A körmendi járőrök később igazoltatták őket, az autó átvizsgálásakor különböző ruházati termékek,
valamint elektromos borotvák, takarók kerültek elő, melynek eredetét nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A Körmendi Rendőrkapitányságra előállították őket. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!