Baleset: letartolta a Suzuki a jelzőtáblát

Szombaton este Szombathely és Bucsu között, a 89-es számú főútvonalon, a séi elágazásnál személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy csepregi férfi Suzuki Ignis típusú személygépjárművel közlekedett a 89801-es számú úton Sé irányából a 89-es számú főút felé. Későn észlelte, hogy a 89-es és a 89801-es út kereszteződéséhez ért, erőteljesen fékezett és az útkereszteződésbe csúszott, ahol ütközött a neki jobbról balra közlekedő osztrák állampolgárságú nő által vezetett Toyota Carinának.

Ezután a Suzuki a 89-es számú főút túloldalán lévő "Elsőbbségadás kötelező" jelzőtáblát kidöntve állt meg. A balesetben a Suzuki Ignis jobb hátsó ülésén utazó fiatalkorú szombathelyi nő sérült meg, őt a mentők kórházba szállították.

Az ügyeletes orvos megállapítása szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A csepregi férfi ellen szabálysértési eljárás kezdeményezett a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!