Durva! Villanyoszlop dőlt a Fordra

Kedden délelőtt Celldömölkön a volt orosz temető melletti parkolóban villanyoszlop dőlt rá egy parkoló Fordra. A balesetet okozó sofőr darus kocsijával emelte le az oszlopot a gépkocsiról. Személyi sérülés nem történt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kedden reggel egy sárvári építő-anyagkereskedő cég darus gépkocsija parkolás közben a celldömölki belvárosban nekitolatott egy villanyoszlopnak, amely a mögötte álló Fordra dőlt.

A gépkocsiban nem tartózkodott senki, így személyi sérülés sem történt. A becsapódás erejét jelzi, hogy az autó első és hátsó üvege is betörött, valamint a villanyoszlop kettétört a Ford tetején. A balesetet okozó gépkocsivezető nem fogyasztott alkoholt, később  az E.ON munkatársaival együtt ő maga  működött közre a darujával, hogy a villanyoszlopot leemeljék a Fordról - tájékoztatta portálunkat Gyuricza Imre. 

Múlt héten pár száz méterre a keddi balesettől egy élő baromfikat szállító teherautó pótkocsija borult fel Celldömölkön, személyi sérülés akkor sem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!