M70-es: rázuhant a kamion rakománya a gépkocsira

Egy személyautót összetört annak a kamionnak a rázúduló rakománya, amelyik hajnalban borult fel az M70-es autóúton, Letenye közelében

MTI

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletének tájékoztatása szerint a mosó- és mosogatószert szállító teherjármű az oldalára borult, rakománya ekkor zúdult rá a szemből érkező személygépkocsira. A kamion sofőrje a járművébe szorult, őt a tűzoltók segítségével szabadították ki, de a személyautóban ülő három utassal együtt csak kisebb horzsolásokat szenvedett, egyik sérültet sem kellett kórházba szállítani.

Az MTI a helyszínről úgy értesült: a cseh rendszámú kamionban kartonozva szállított mosó- és mosogatószerek totálkárosra törték az olasz rendszámú, román állampolgárokat szállító személygépkocsit. A baleset helyszínét a kiömlött vegyi anyag teljesen elborítja.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyelete közölte: a nem sokkal 5 óra előtt történt baleset miatt az autóutat hosszabb időre teljes szélességében lezárták. A műszaki mentés idejéig a forgalmat Letenye és Muraszemenye között a párhuzamos mellékútra terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!