Pofon vágta a szakoktató a roma diákot, aki társával vízmértékkel verekedett

Pofon ütött egy szakoktató egy diákot a hajdúböszörményi Veres Ferenc szakiskolában, a tanintézetben vizsgálatot indítottak az ügyben - mondta el Ficsor László, az önkormányzat jegyzője.

MTI

Tájékoztatása szerint a roma tanuló szülei a hétfőn történt eset miatt panaszt tettek az iskolában, de a fenntartó önkormányzathoz nem érkezett bejelentés.

Az oktató elismerte, hogy pofon ütötte a 11. osztályba járó kőműves tanulót - jegyezte meg Ficsor László. Az MTI tudósítója a helyszínen megtudta, hogy a tanuló néhány nappal korábban ököllel bezúzta az iskolában a tűzoltó készülék szekrényét, amikor is megsérült a keze.

Az ominózus pofon elcsattanása előtt pedig a kőműves gyakorlaton egyik társával vízmértékkel verekedtek, kardoztak és azt a szakoktató kérésre, felszólítására sem hagyták abba.

Az oktató egyébként köztiszteletben álló pedagógus a városban; tanítványai rendszeresen országos helyezéseket érnek el a szakmai versenyeken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!