Vélhetően bűncselekmény áldozata lett egy szombathelyi nő

Bűncselekmény áldozata lett egy 41 éves szombathelyi nő, a részletek egyelőre nem ismeretesek, az áldozaton külsérelmi nyomokat találtak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A nőt saját lakásában találták meg szerdán délelőtt, testén külsérelmi nyomokkal.

Az elsődleges szakértői vélemények szerint vélhetően bűncselekmény áldozata lett.

Az ügyben a szakértői vizsgálatok, illetve rendőri intézkedések folyamatban vannak, írja közleményében dr. Kazmar Enikő, a  Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Munkatársaink helyszíni beszámolói szerint az eset a Károly Róbert utcában, volt Fiatal Házasok Otthonában, a negyedik emeleten találták meg a holttestet. Az áldozat - több műszakban dolgozó nő - lakásából furcsa szagok áradtak. A lakók szerint az elhunyt hölgy 21 éves fiával élt együtt.

A rendőrség az alábbi tájékoztatást adta délután négy óra körül:

 Az elsődleges szakértői vélemények szerint nevezett személy vélhetően bűncselekmény áldozata lett. A ma délután folyamán boncolásra kerül sor, amely tisztázza a halál eset konkrét okait és körülményeit. Annyi elmondható, hogy a sértett több napja feküdt holtan a lakásában. Az ügyben adatgyűjtés, szakértői vizsgálatok, tanúkihallgatások vannak folyamatban.

A halálesetről a holnap délelőtti sajtótájékoztatón is szó lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!