A szomszéd három kutyája halálra mart egy idős embert

Kutyatámadás áldozata lett egy férfi hétfőn a Heves megyei Rózsaszentmártonban, az idős embert szomszédjának kutyái marták halálra - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az eddigi adatok szerint a szomszéd három nagytestű, szabadon kószáló kutyája támadta meg a férfit a lakása közelében, a falu belterületén - mondta Soltész Bálint. Az idős ember az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A szóvivő közlése szerint a hatvani kapitányság kiérkező járőrei az egyik kutyát kilőtték, egyet megsebesítettek, a harmadik elmenekült. Az állat befogása és a helyszíni szemle folyamatban van - mondta Soltész Bálint.

Vasárnap reggel Leányfalun történt kutyatámadás: az ebet - gazdája megbízásából - egy 52 éves férfi sétáltatta, amikor az állat eddig ismeretlen okból rátámadt. A férfit - aki súlyos sérüléseket szenvedett - csak úgy tudták "kimenekíteni" szorult helyzetéből a kiérkező járőrök, hogy a kutyát két lövéssel leterítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!