Zebrán gázolták el Bálint gazdát, súlyosan megsérült

Kedd este súlyos sérülésekkel szállították kórházba dr. Bálint Györgyöt, a közismert és közkedvelt Bálint gazdát. Nem messze lakóhelyétől, a XVI. kerületben gázolták el

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A BRFK kommunikáciős főosztályának tájékoztatása szerint tegnap 18 óra körül a XVI. kerület Újszász utca és Galgahévizi utca kereszteződésétől nem messze levő gyalogátkelőhelyen egy idős férfit és egy nőt gázolt el egy személyautó.

A férfit súlyos, a nőt könnyebb sérülésekkel szállították a Péterffy Sándor utcai Kórházba a mentők. A baleset körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja. Arra a kérdésre, hogy felmerült-e gyorshajtás lehetősége - a BRFK egyelőre nem adott választ.

A Blikk úgy tudja: a súlyos sérüléseket szenvedett férfi Bálint György, akinek állapotáról a Péterffy Sándor utcai Kórház főigazgatóságán egyelőre nem nyilatkoznak, mint mondták hírzárlatot rendeltek el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!