Baleset a vadászaton: meglőttek egy férfit a Jeli Arborétumnál

Hétfőn éjjel vadászaton meglőttek egy negyvenhárom éves vasvári férfit a Jeli Arborétumnál. Súlyos sérülésekkel szállították a szombathelyi Markusovszky kórházba, az intenzíven ápolják.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Úgy tudjuk, hogy a vasvári férfit az éjjel megműtötték a szombathelyi Markusovszky kórházban, sérülései súlyosak. Információnk szerint sörétes puskával körülbelül húsz méterről találták el a negyvenhárom éves férfit.

- Mentősök jelezték hétfő éjjel 23 óra 30 perckor, hogy Kám térségében, a Jeli Arborétumnál vadászbaleset történt, egy férfit meglőttek. Az elsődleges orvosi vélemények alapján a 43 éves vasvári férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A Vasvári Rendőrkapitányság az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. Az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja - tájékoztatta portálunkat dr. Kazmar Enikő szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!