Előzetesben a felsőzsolcai jegyző és aljegyző

Előzetes letartóztatásba helyezte szerdán a felsőzsolcai jegyzőt és aljegyzőt a Miskolci Városi Bíróság. Vesztegetéssel gyanúsítják őket.

MTI

A többrendbeli vesztegetéssel vádolt két tisztviselőt április 23-áig helyezték előzetes letartóztatásba - közölte Szabó József, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság szóvivője az MTI-vel.
   
Martossy György főügyészségi osztályvezető ügyész, sajtószóvivő kedden közölte az MTI-vel, hogy őrizetbe vette a miskolci nyomozóügyészség a felsőzsolcai jegyzőt és aljegyzőt. Közlése szerint vesztegetéssel gyanúsítják őket, részleteket azonban csak későbbre ígért.
   
Egyed Zsolt jobbikos országgyűlési képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a több mint egymilliárdos adóssággal küszködő Felsőzsolcán a jegyző minden helyi munkáért pénzt kért az azt végző vállalkozótól, és a 2010-es árvíz időszakában is "hatalmas nagy visszaélések történtek."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!