Kettős gyilkosság Fóton, élve találtak egy csecsemőt

Gyilkosság áldozata lett az a két nő, akinek holttestére szerdán este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban. a házban találtak egy három hónapos csecsemőt is. A rendőrséget a feltételezett gyilkos értesítette a történtekről, levélben.

MTI

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy szerdán délután egy levelet kapott a rendőrség a bűncselekmény feltételezett elkövetőjétől, hogy egy csecsemőt hagyott egy fóti családi házban.
   
A rendőrök kiérkezésükkor megtalálták a kisbabát, akit enyhe kiszáradás miatt kórházba szállítottak, és két holttestet, egy 39 éves nőét és 76 éves édesanyjáét.

A rendőrség szerint a feltételezett elkövető Pelády Tibor Ferenc 34 éves budapesti férfi, akit nagy erőkkel keresnek. A sajtóügyeletes elmondta, hogy a férfi egy LUH 405 rendszámú, szürke Nissan Qashqai típusú autóval közlekedik. A további körözési adatok hamarosan felkerülnek a rendőrség honlapjára, a www.police.hu oldalra.
   
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt nyomoz.
     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!