Ököllel ütötte meg a rendőrt egy autórongáló nő

A gyanús viselkedésére felfigyelve őt igazoltató rendőrre támadt egy nő Mosonmagyaróváron; a gyanú szerint korábban milliós kárt okozó rongálást is elkövetett.

MTI

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint járőrök figyeltek fel a 46 éves asszonyra, aki autók között bujkált, de amikor igazoltatni akarták, futásnak eredt. Utolérték, majd igazoltatták, ekkor ütött ököllel az egyik egyenruhás arcába, amiért hivatalos személy elleni erőszak miatt indított vizsgálatot a győri nyomozó ügyészség.

Ott, ahonnan elrohant, több autón is rongálás nyomait fedezték fel a rendőrök, de - amint azt Kocsis Tünde alezredes, szóvivő elmondta - a nő ezzel kapcsolatban megtagadta a vallomástételt. Hozzátette: az első becslések szerint négy autóban összesen mintegy kétmilliós kár keletkezett a helyszínen. Az ügyben a mosonmagyaróvári kapitányság nyomoz rongálás miatt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!