Hoppá! Kerti traktor repült az autóba

Leesett az utánfutón szállított kerti traktor a gépkocsiról, amely nekicsapódott a szemből érkező autónak Szombathely és Csepreg között. A balesetben senki nem sérült meg.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy csepregi lakos személygépkocsival és utánfutóból álló járművével haladt Szombathely felől Csepreg irányába kedd délelőtt. Az utánfutón szállított kerti traktor - mely feltehetően nem volt a szabályoknak megfelelően rögzítve - leesett és a vele szemben szabályosan közlekedő apátistvánfalvai lakos autójának az elejével frontálisan ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a keletkezett anyagi kár mintegy 2.200.000 forint. Az ügyben szabálysértési eljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Kedden reggel személygépkocsival közlekedett Rábafüzes felől Körmend irányába a 8-as számú főúton. Féktávolságon belül a menetiránya szerinti jobb oldali árokból egy őz ugrott a gépjárműve elé. Azért, hogy a sofőr az ütközést elkerülje jobbra kormányozta a járművet és az árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt, a keletkezett anyagi kár pedig mintegy 500.000 forintra tehető.

Ittas kerékpáros

A járőrök Sárváron a Sziget utcában igazoltattak kedden délelőtt egy helyi lakost, aki a kerékpárján fenn ülve bizonytalanul, imbolyogva közlekedett. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a biciklist előállították a Sárvári Rendőrkapitánysága és az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!