Kiraboltak egy pénzszállítót Nagytarcsán

Álarcos fegyveresek kiraboltak egy pénzszállítót pénteken kora reggel a Pest megyei Nagytarcsán.

MTI

A nagytarcsai postahivatal előtt 5.30-kor megállt a pénzszállító autó. A biztonsági őr egy pénzkazettát akart bevinni a postahivatalba, amikor két fegyveres, csuklyás megtámadta és elvette tőle a szállítmányt - mondta Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője az MTI-nek.

Hozzátette: a támadók elmenekültek. Személyi sérülés nem történt, a kár megállapítása folyamatban van, a helyszínelés még tart.

Rimóczi Sándor Vilmos (Fidesz), a település polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy amikor reggel a gyermekeit iskolába vitte, nagyon sok rendőrt látott a helyi posta mellett, ezért megállt, hogy tájékozódjon. 

Úgy tudni, hogy a tettesek egy olyan kereszteződés irányába menekültek, ahol a nagytarcsai térfigyelő rendszer egyik kamerája működött, így remélhetőleg hasznos információk nyerhetők a felvételekből. 

A postától körülbelül 80 méterre lévő helyi polgármesteri hivatalba befutó képeket most nézik át a rendőrök - közölte a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!