Fagyasztóládába zárta haragosát a részeg fiatal

Fagyasztóládából mentettek ki a rendőrök egy idős férfit Kiskunhalason.

MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, egy 21 éves férfi szóváltás követően megütött egy 68 éves embert, aki az ütéstől elvesztette az eszméletét. Ezután a fiatal férfi az általa halottnak vélt ember testét egy kamrában lévő fagyasztóládába rejtette, különféle nehezékeket helyezett a fagyasztóra, majd bekapcsolta a gépet.

A fiatalember ezután megkérte az egyik ismerősét, hogy az idős férfi házából különféle ingóságokat vigyenek el közösen, de azt is közölte, hogy megölte és a fagyasztóládába tette a sértettet - fűzte hozzá a szóvivő.

A segítségül hívott férfi rövid időn belül bejelentést tett a rendőrségen. A könnyű sérüléseket szenvedett idős férfit a rendőrök szabadították ki a fagyasztóládából, amelyben szerencséjére kevesebb mint egy órát töltött. 

Mihályné Bornemisza Eleonóra beszámolt arról: az idős és a fiatal férfi is alkoholos állapotban volt vasárnap este. A szóvivő hozzátette: az emberölés kísérletével gyanúsítható férfit elfogták, majd kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!