Hétfőtől diáknapok a SEK-en

Hivatalosan hétfőn kezdődnek a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának diáknapjai. A fiatalokra négy napon át izgalmas programok várnak.

Bajdó Bettina

Hétfőn délben lesz a diáknapok hivatalos megnyitója,  délután négykor megrendezik a konditerem réme versenyt, este pedig dj Retro Balázs felel a jó hangulatért. Kedden délelőtt tízkor kezdődnek a diákrektor vetélkedők, délután egytől pedig digitális erőd verseny indul. 

Szerdán tízkor kezdődnek a programok vezérkari kupával, délben ingyen ebéd várja a résztvevőket. Délután vetélkednek a diákrektorok, este fél nyolckor a Skót Rock Band lép fel, majd a Humanoid ad koncertet. Este tízkor a Deák Bill Blues Band áll színpadra. Csütörtökön tizenegy órától a diákrektorok mérik össze tudásukat, délután négykor pedig Kovács András Péter, a Stand up comedy sztárja szórakoztatja a közönséget. Este hatkor megválasztják a Nyugat-magyarországi Egyetem szépét. Este tízkor a Retro School Band áll színpadra, majd kiderül, ki a legjobb diákrektor. 

A diáknapok ideje alatt lesz kommandós bemutató, ládatorony építés, csocsó, vízipipa sarok, valamint kinyit a Művészetek utcája is.  

A diáknapokra idén jegyet kell váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!