Gyilkosság szerelemféltés miatt Kazincbarcikán

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy kazincbarcikai férfival szemben, aki az elsődleges adatok szerint szerelemféltésből megölte volt élettársát - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MTI

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a nyomozás elsődleges adatai szerint a 45 éves férfi múlt pénteken, késő este előzetes szóváltás után szerelemféltésből egy kazincbarcikai ingatlan kertjében olyan súlyosan bántalmazta volt élettársát, hogy az 51 éves nő a helyszínen meghalt.
    
A helyi rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a gyanúsítottat. A bűncselekmény elkövetésének pontos körülményeit a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja. A férfit, aki beismerő vallomást tett, őrizetbe vették, egyben kezdeményezték az előzetes letartóztatásának a bírósági elrendelését - tette hozzá Dobi Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!