Leszállópályának csapódott egy Malév-gép farokrésze Heraklionban

A Malév szakértői a helyszínen vizsgálják, hogy milyen sérülést szenvedett a légitársaság szombaton, Heraklionban leszállt repülőgépe - mondta Róna Márta, a Malév kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI kérdésére.

MTI

Hírportálok közlése szerint a magyar légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépének farokrésze a leszálló pályának csapódott. Róna Márta ezt nem erősítette meg, annyit mondott, hogy a vizsgálat befejezéséig nem tud további információt adni. A kommunikációs vezető hangsúlyozta: a repülőgép "begurult az állóhelyre és az utasok biztonságban leszálltak".
   
A Malév szombaton azt közölte, hogy műszaki okok miatt nem tudott felszállni az egyik repülőgépe a görögországi Heraklionban és az utasokat egy másik géppel hozzák haza. A meghibásodott repülőgépet a görög repülőtéren átvizsgálják, illetve elvégzik a szükséges javításokat - mondta a Malév kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!