Rejtélyes haláleset Celldömölkön

Különös halálesetről beszélnek Celldömölkön. Június 18-án az úton fekve találtak egy férfit: koponyasérülése volt. Néhány nap múlva meghalt. A rendőrségi közlemény szűkszavú.

Nagy Ildikó

A celldömölki S. L. Ság hegyi birtokáról tartott hazafele június 18-án este. A Téglagyári tónál, a járdán fekve találták meg, vérzett a feje. A mentők kórházba vitték, ahol ellátták a sérülését, majd hazaengedték. Nem sokkal később azonban rosszul lett, ismét kórházba került, majd ott meghalt.

A városban furcsa halálesetetről beszélnek, sokak szerint a férfit megverték, és akkor szerezte sérüléseit. 

A rendőrségi közlemény mindenesetre nagyon szűkszavú: az eset körülményeit a rendőrség orvos szakértő bevonásával vizsgálja, a rendőrség rendkívüli halál miatt indított eljárást.

Úgy tudjuk, hogy a különös haláleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja. Értesüléseink szerint az elhunyt hozzátartozói feljelentették a sérült férfit ellátó orvost. Ezt az információnkat azonban Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta. Hangsúlyozta: a folyamatban lévő ügyről egyelőre csak a rendőrségi közleményben szereplő információkat oszthatja meg a nyilvánossággal.

Celldömölkön is sokan beszélnek a férfi haláláról. Egy, a vasnepe.hu-ra érkezett hozzászólás szerint Celldömölkön egy békés polgár erőszakos halált halt. A média hallgat, a városban érdekes hírek keringenek.

A szerencsétlenül járt férfi egyik távoli rokona elmondta: furcsállják, hogy míg a vérző fejű  férfit a járdán fekve találták, a kerékpárja szabályosan neki volt támasztva a kerítésnek. Ő maga is hallott a városban keringő hírekről, ám kommentálni nem kívánta azokat. A rendőrségi eljárás remélhetőleg választ ad a kérdésekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!