Színötös: keresse szombati lapszámunkban!

Tavaly kipróbáltuk, idén folytatjuk, hiszen nagy sikert aratott. Sorozatban jelennek meg a színötös tanulók fotói.

Halmágyi Miklós

Tavaly közel háromszázan, - eddig idén már több mint kétszázan -, küldték be fotójukat és bizonyítványuk másolatát szerkesztőségünkbe arra a felhívásra, amelyben meghirdettük akciónkat, miszerint keressük a megye színötös,az általános iskolás korosztályba tartozó tanulóit.

Volt, hogy a szülők, de olyan is előfordult, hogy maga az iskola gyűjtötte össze és küldte be a kitűnő bizonyítványt egész éves munkájukkal kiérdemlő kisdiákok portré képeit.
 
A fotók tavaly a Vasárnapi Vas Népében jelentek meg a beérkezés sorrendjében, idén azonban olvasóink kérésére szombati lapszámainkban egy-egy oldalon, amíg a beérkező fotók mennyisége kitart, tesszük közé megyénk kitűnő tanulóinak arcképét.

A lapunkban megjelenő felhívásunkban  elolvashatják a szülők, nagyszülők, iskolák, vagy akár maguk az érintett diákok, hogy hogyan, milyen módon és feltételekkel juttathatják el hozzánk fotóikat, illetve bizonyítványuk másolatát.

S noha a lapban való megjelenés is komoly érték, idén azzal is próbálunk kedvet csinálni a jelentkezőknek, hogy valamennyien megkapják a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum ajándékát egy fürdő és élményfürdő-belépőt. Az erről szóló vouchereket a fürdő emailben fogja eljuttatni az érintetteknek.

De nemcsak fürdőbelépőre lesznek jogosultak, hiszen a szombathelyi Kistudós Klub az alsó tagozatosokat egyeztetés után meghívja szeptemberben egy klubfoglalkozásra.

Nagy örömünkre újabb támogató is csatlakozott felhívásunkhoz. A szombathelyi VenToura Travel Kft. egynapos autóbuszos kirándulásokat ajánl fel a színötös tanulók számára, amelyet azonban néhány feltételhez köt, erről emailben tájékoztatjuk a fotókat beküldőket. (Csak jelzésszerűen: szülői kíséret, jelentkezők száma egy adott úticélra stb.)
 
A nyilvánosságot és az ajándékot meg is érdemlik azok, akik egész évben keményen dolgoztak azért, hogy mindenben a legjobbak legyenek. Várjuk tehát továbbra is a jelentkezőket, az első oldal már múlt szombati számunkban megjelent a színötösök fotóival, most szombaton pedig jön a következő.

Ne feledjék, a fotókat addig közöljük szombatonként, amíg érkeznek, tehát egyetlen színötös  sem maradt le még semmiről. Reményeink, és a feltehetően nagy számú kitűnő kisdiák miatt akár nyár végéig is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!