Felújítások a szombathelyi mentőállomáson

Felújították a szombathelyi mentőállomás várótermeit, illetve személyzeti helységeit. A nagy betegforgalom miatt szükségesség vált a tisztítófestés az épületben.

Ambrózai Zsuzsanna

A földszinti három rendelőt és a várótermeket, a szociális helyiségeket, és az emeleten lévő ügyeleti tartózkodókat festették újra a szombathelyi mentőállomáson.

- Szükségessé vált a tisztasági, fertőtlenítő festés, elég nagy itt a betegforgalom, így indokolttá vált az ezirányú felújítás - mondja Márovics Pál, állomásvezető mentőtiszt, ügyeleti koordinátor.

A felújítást az Országos Mentőszolgálat finanszírozta, a munkálatokat egy vállalkozóval végeztették. Márovics Pál elárulta, nagyon jól tudtak együttműködni, így a munka nem zavarta a betegellátást sem.  

- Fontos volt, hogy a betegek csak a minimálisat érzékeljék a történésekből, hiszen az ő ellátásuk az elsődleges szempont. A vállalkozó eleget tett a kérésünknek és az ügyeleti időn kívül vállalta a festést. Ez azt jelentette, hogy reggel nyolc és délután tizenhat óra között dolgoztak. A munkával elkészültek, az épületet csütörtökön adták át - tette hozzá Márovics Pál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!